We added an entrance foyer with lift, and two consulting suites on top of existing consulting suites – a total of 1300m² and a live environment.

We added an entrance foyer with lift, and two consulting suites on top of existing consulting suites – a total of 1300m² and a live environment.
This was completed in five months, requiring 20-hour working days, seven days a week.

The project was delivered on time and under budget, with the client highlighting their satisfaction of the overall quality and delivery of the project.
We were particularly happy with the way we managed to integrate the old with the new, ensuring the building looked like it was always part of the original structure.

Project Details

LocationFourways, Johannesburg
ClientLife Hospital Group
ValueR17 Million
ArchitectA3 Architects
CompletedDecember 2015
Q SurveyorAdvisors in Construction Investment
Reception
Waiting room
Waiting room
Exterior
Waiting room
Foyer
Hallway
Exterior
Reception area
Parking lot
More about our company
About Us
Interested in working with us?
Contact Us